Новини

Великденски концерт на група Аутентик в Ботевград с много гост-музиканти

Група Аутентик получи специална покана от Община Ботевград за Великденски концерт по случай предстоящите празници.

великденски-концерт-аутентик-райна-василева-живко-василев-габриела-партовска-стоян-янкулов-стунджи-християн-цвятков-димитър-сираков-празник-града-събор-неделя-гост-музиканти-изпълнители-вокал-бас-китара-ударни-барабани-тъпан-кавал-пиано

На първия ден от Възкресение, 16.04.2017г. от 19:10 часа, музикантите ще зарадват публиката на Ботевград и съседните й общини с голям едночасов концерт в градския парк. Те ще изпълнят едни от най-забележителните български фолклорни песни с типичните за стила на групата модерни фънк-джаз аранжименти.
Основните представители на групата, които ще вземат участие в концерта, са Живко Василев (кавал) и Райна Василева (вокал).
Специално за всички почитатели, които ще присъстват на концерта, Аутентик са си поканили и страхотни гост-изпълнители, видни имена сред музикантите в България. Това са именно:

Не всеки ден е Великден, но когато е – положителните емоции са на макс! Затова! Каним всички ви да се присъедините към така добре сформиращия се купон, който ще бъде само на 50 км. от столицата. Датата е 16.04.2017г., часът – 19:10.

Бъдете с нас още в ранните часове на деня, когато заедно с водещите на предаването „Тази Неделя“ по bTV и кмета на Община Ботевград ще си честитим Възкресение и ще ви поздравим с песен!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *