Аутентик с ново лайв видео

Концертът в Студио 5, на 1-ви март, мина с огромен успех и доказателството е чисто новото лайв видео на Аутентик, което беше заснето на събитието.

(още…)

Аутентик със забележителни концерти в София и Велико Търново

На 7.11 и 15.11, местните и гостите на градовете София и Велико Търново, имаха удоволствието да се пренесат в музикалния свят на Аутентик.
Домакини на събитията бяха Sofia Live Club и Читалище Искра.
За пореден път формацията изненада своите фенове и остави траен отпечатък у тях и неутолима музикална жажда.
(още…)

Аутентик с концерт в Амстердам

Музикантите от „Аутентик“ получиха  покана за участие във фестивала „България – люлка на Европейската цивилизация“,  по случай председателството на Република България на Съвета на Европейския съюз. (още…)

Аутентик на гости в „Преди обед“ по БТВ

outhentic predi obed btv specialni gosti viktor dzhorgov rayna vasileva zhivko vasilev kaval boyan boyadjiev
Outhentic на гости в предаването „Преди обед“ по БТВ

Музикантите от Аутентик – Живко Василев, Райна Василева, Виктор Джоргов и мениджъра на групата – Боян Бояджиев, бяха специални гости в предаването „Преди обед“ по БТВ. Разказаха за тяхното участие във фестивала в Гластънбъри, Великобритания. Повече подробности и цялото интервю можете да намерите ТУК !

Група Аутентик със запомнящ се концерт в Гластънбъри

След съвсем скорошното си завръщане от един от най – големите и престижни музикални фестивали в цял свят – „Гластънбъри“ във Великобритания, музикантите от група Аутентик не спират да разказват за красивите емоции, незабравимите преживявания, запознанствата, приключенията и топлото посрещане на британската публика.
(още…)

Българска етно банда ще свири на Гластънбъри Фест, наред с Ед Шийран и Кейти Пери

Етно бандата, която ще покори сцената на един от най-големите музикални фестивали на планетата, Гластънбъри Фест, е Аутентик.

Групата получи специална покана за концерт от организаторите на престижния фестивал в Гластънбъри, Великобритания, в началото на тази година.

(още…)